Ratkaisut

Liiketoimintasi jatkuvuus ei jää kiinni teknologiasta!

Ratkaisut

Liiketoimintasi jatkuvuus ei jää kiinni teknologiasta!
Asiantuntijapalvelut

Konehuoneen asiantuntijapalveluiden tehtävänä on huolehtia paitsi asiakkaittemme tietojärjestelmien toimivuudesta niin myöskin niihin liittyvien mahdollisuuksien hyödyntämisestä ja kehittämisestä. Asiantuntijapalvelumme kattavat sopimuspohjaisesti järjestelmien kunnossapidon ja toimeksiantoina erilaiset järjestelmien kuntokartoitukset ja arvioinnit, arkkitehtuurisuunnitelmat, migraatiot sekä käyttöönotot.

Tiedon tallentaminen ja turvaaminen

Konehuoneen ammattilaiset suunnittelevat ja toteuttavat parhaan ja kustannustehokkaimman tavan tiedon tallentamiseen ja turvaamiseen. Tiedon tallentaminen, säilyttäminen ja turvaaminen suunnitellaan asiakkaan tallennusympäristöstä mitatun tiedon ja liiketoiminnan vaatimusten pohjalta.

IBM-lisenssiomaisuuden hallinta

Asiakkaan IBM-ohjelmistojen lisenssiomaisuus otetaan tehokkaasti haltuun Konehuoneen palveluiden avulla hyödyntämällä metriikkatyökalua (IBM Licence Metric Tool). Palvelut kattavat metriikkatyökalun käyttöönoton sekä hallinnan, lisenssipalvelimen ylläpidon sekä lisäpalveluna tuotettavat asiantuntijapalvelut lisenssikirjanpitoon liittyen.

Palvelinratkaisujen optimointi

Palvelinratkaisujen optimoinnilla varmistetaan asiakkaan työkuormiin ja käytettävyysvaatimuksiin mitoitetut kustannustehokkaat ratkaisut. Konehuone on asiakkaan luotettu neuvonantaja ja kumppani tietojenkäsittelyn nopeassa kehityksessä kohti entistä joustavampia ja tehokkaampia rakenteita.