Konehuoneen matka

Konehuone perustettiin kokeneiden ammattilaisen toimesta vuonna 2003. Sen toimintaa on alusta alkaen ohjannut ajatus siitä, että asiakkaan liiketoiminnan jatkuvuus ei saa kaatua tietojärjestelmien toimimattomuuteen. Konehuoneen ammattilaisten osaamiselle on löytynyt vahvaa kysyntää yrityksen aloituspäivästä lähtien – lukuisissa yrityksissä ja organisaatioissa.

Vuonna 2004 Konehuone solmi IBM:n kanssa sopimuksen palveluiden tuottamisesta ja vuotta myöhemmin sopimuksen IBM:n koulutuspalveluiden tuottamisesta. Suomen Vahvimmat -listalle yritys päätyi kolme vuotta perustamisen jälkeen, ja vuonna 2007 liikevaihto ylitti jo 10 miljoonan euron rajapyykin. Konehuoneen ammattilaiset tuottivat vuosina 2011-2015 it-infraratkaisuja ja palveluita osana Descomia.

Konehuone on saavuttanut vahvan luottamuksen asiakkaidensa keskuudessa. Luottamusta on rakennettu asiakkaita kuuntelemalla ja osaamista sekä palveluita kehittämällä. Sen asiantuntijat ovat auttaneet yritysten omaa käyttöhenkilöstöä korkean käytettävyyden järjestelmäratkaisuissa.

Vuonna 2015 Konehuone on jälleen itsenäinen, kotimainen ja vakavarainen yritys (Suomen Konehuone Oy), jonka asiakkaat voivat keskittyä täysillä oman liiketoimintansa kehittämiseen.

Yrityksen ammattilaiset suunnittelevat asiakkailleen uusimmilla teknologioilla parhaiten soveltuvat ratkaisut, olipa sitten kyse korkean käytettävyyden järjestelmistä, tiedon tallentamisesta ja turvaamisesta, palvelinratkaisujen optimoinnista tai IBM-lisenssiomaisuuden hallinnasta.

Konehuone on myös asiakkaan luotettava kumppani, ja sen sertifioiduilla osaajilla on teknologiaosaamisen lisäksi kymmenien vuosien kokemus ja ymmärrys asiakkaiden liiketoiminnasta. Konehuoneen asiantuntijat tunnetaan myös Suomen eturivin kouluttajina omilla osaamisalueillaan.

ilari-weide

Ilari Weide

Toimitusjohtaja
Katso esittely