Konehuoneen palvelujohtajana toimiva Kari aloitti työt alalla jo vuonna 1987.

”Liikun asiakasrajapinnassa kuulemassa palautetta palveluistamme sekä ehdotuksia mihin suuntaan niitä tulisi kehittää. Haluan tietää missä voimme olla apuna. Mikäli esimerkiksi monikansallisella yrityksellä on vaikkapa toiminnanohjauksen kanssa tuotannollisia ongelmia, pitää asiaan suhtautua heti asiaan kuuluvalla vakavuudella sekä varmistaa resursointi tilanteen ratkomiseen. Palkitsevinta on positiivinen palaute asiantuntijoidemme toiminnasta haastavan tukipyynnön ratkettua tai onnistuneen projektin jälkeen.”

Kari korostaa myös asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämistä. ”Se on välttämätöntä, jotta pystyy suunnittelemaan asiakkaan liiketoiminnan tarpeisiin istuvan ratkaisun. Meillä on valituilla ratkaisualueilla Suomen kokenein, paras ja laajin osaaminen. Toimimme myös asiakkaamme luotettavana kumppanina matkalla kohti erilaisia hybridipilviratkaisuja. Palvelutalot ovat osoittaneet kasvavaa kiinnostusta kotimaista Power Systems -osaamistamme kohtaan.”

Kari pelaa kesäisin golfia, ja käy talvisin kuntosalilla sekä seuraa jääkiekkoa. ”Liigan lisäksi seuraan mielenkiinnolla kahden teini-ikäisen poikani jääkiekko-otteluita.”