Jouni on toiminut alalla vuodesta 1982 saakka, ja Konehuoneen palveluksessa yrityksen perustamisesta lähtien. Jouni vastaa kokeneena järjestelmäasiantuntijana vaativista korkean käytettävyyden palvelinratkaisuiden asiakastoteutuksista, joista hänellä on kymmenien vuosien kokemus.

Hän tuntee myös laajalti tallennus- ja varmistusratkaisuja ja osaa näin ollen sovittaa suunniteltavat korkean käytettävyyden järjestelmät asiakkaalla olemassa olevaan arkkitehtuuriin.

”Olen joutunut usein tiukkoihin paikkoihin, joissa on pitänyt analysoida nopeasti asiakkaan tilanne ja keksiä korjaava ratkaisu. Saan uutta virtaa siitä, että selviän niistä tilanteista ja saan turvattua asiakkaan liiketoiminnan jatkuvuuden. Tarvitsen työssäni perustietojen ja taitojen lisäksi kokemuksen tuomaa intuitiota sekä kyvykkyyttä ratkaista ongelmia.”

Työt pyyhkiytyvät kokeneen tekijän mielestä ilmailun, liikunnan ja matkailun parissa. ”Ilmailua olen harrastanut pitkään ja lentotuntejakin on kertynyt 1500. Olen rakentanut ja koelentänyt useita lentokoneita. Rakennushankkeisiin mukaan mahtuu myös yksi helikopteri.”

Jouni tunnetaan myös IBM Koulutuspalveluiden arvostettuna PowerHA ja AIX kouluttajana.