Alalla vuonna 1988 työt aloittanut Ari-Pekka on ollut Konehuoneen palveluksessa yrityksen perustamisesta lähtien. Tiedon tallentaminen ja turvaaminen ovat Ari-Pekan ydinosaamista. Ari-Pekka tunnetaan myös arvostettuna IBM Koulutuspalveluiden IBM Spectrum Protect (TSM) kouluttajana.

”Aloitin työt it-alalla Nokian Laskentakeskuksessa, josta matka jatkui monien vaiheiden kautta Konehuoneelle vuonna 2003. Väliin mahtuu erilaisia tehtäviä ohjelmoinnista kouluttamiseen ja kaikkea siltä väliltä.”

”Tiedon turvaamisen merkitys on koko ajan vain kasvanut. Tieto on aina arvokkaampaa kuin kaikki järjestelmäratkaisut joissa se sijaitsee. Datamäärien räjähdysmäinen kasvu on tuonut lisähaasteita sekä tiedon säilytykseen että turvaamiseen. Tämän ovat huomanneet myös meidän asiakkaamme. Ratkaisun hakeminen vaatii usein laajaa ymmärrystä sekä tekniikasta että lisensoinnista.”

”Löydämme asiakkaan tarpeisiin varmasti sopivan ratkaisun. Tekninen tietotaitomme valituilla ratkaisualueillamme on Suomen kirkkainta kärkeä. Kokemus auttaa asettumaan asiakkaan asemaan, ja hakemaan asiakkaalle taloudellisesti sekä toiminnallisesti fiksuimman ratkaisun. Tiedon tallentamisen ja turvaamisen ratkaisuja ei voi suunnitella ymmärtämättä tiedon tärkeyttä liiketoiminnalle. Kaikki tieto ei myöskään ole samanarvoista, ja tämän tulee näkyä meidän ehdottamissa ratkaisuissa.”

”Vapaa-ajalla vietän paljon aikaa mökillä kalastaen, mutta viihdyn myös golf-kentällä ja sukeltamassa. Rassailen harrastuksena myös paria avomallista Kuplaa.”